Tuesday, July 16, 2013

14. juuli

Äratus oli koos poiste kisaga millalgi kaheksa ajal. Lebasime veel tunnikese voodis ning poole kümnest läksime hommikust sööma. Ema läks Melanie´ga proovisõitu tegema ja ma jäin koju ootama. Kohe kui nad tagasi tulid, hakkasime rongijaama poole jalutama. Talle oli täielikuks šokiks kui palav on õues ja kui külm on rongis. Tavaline kliimamuutus minu jaoks.
Linna jõudes jalutasime Grand Central´ist Times Square´le:




Jalutasime mööda Broadway´d all-linna poole. Tegime peatuse Dunkin´is, kust ostsime endale kosutavad coollaata´d ja võikud. Edasi suundsuime telefonipoodi. Andsin lõpuks oma iPhone parandusse. Käisime korraks ka suurimas Vicoria´s Secrets´is ning jalutasime High Line´le, kus saime kokku Jenny ja tema uue au pairi Sonjaga. Ilm oli tapvalt kuum. Olime kõik oma vee ära tarbinud ja pidime veel pikalt High Line´l jalutama. Teel High Line´le ostisin endale lõpuks ka ühe NYC cap´i.

Jenny´ga:

 Minu pere uue au pairi Melanie´ga:

 Jenny, mina, Sonja ja Melanie 



Tegime väikse joogipausi 14´nda tänava läheduses. Ostisime Deli´s lipmsi ja jõime lihtsalt kiirelt kiirelt oma pudelid tühjaks. Meie suundsuime Melanie´ga Staten Island Ferry´le ja Jenny läks oma uuega koju.






Ellis Island kuhu ma pole ikka veel jõudnud:

Tagasi tulles tekkis meil suuri probleeme metroo leidmisega, sest miskipärast olid all-linna jaamad kinni. Lõpuks jõudsime rongile tund aega pärast praamilt maha tulemist. Mamaroneck´i jõudes andsin Melanie´le koju minekuks suuna kätte ning läksin ise Linn´iga parki. Ostisime õhtusöögiks Subway´st võikud ning läksime Harbor Park´i tekile lesima. Pargis oli mingi tastuta kontsert ja seega saime ka muusikat nautida:




2 comments: