Wednesday, July 3, 2013

29. juuni

Hommiku poole passisin niisama kodus. Liimisin scrapbook´i pilte ja Skype´sin. Teadsin, et pean kella neljast tööle hakkama ning kohe kui hostvanemad lubatud kell 6 koju tulevad, viivad mind rongile. Kuna pere läks juba hommikul majast välja, siis saatsin emale 12 ajal sõnumi, et küsida kas pean ikka kindlalt täna töötama. Vastuse sain alles peale kolme ja selleks oli EI. Olin natuke pettunud, sest tahtsin tegelikult terveks päevaks linna minna. Leppisime siis kohe Jenny´ga kokku, et lähme 5:53 rongiga linna. Täna on meil ju Bruno Mars´i kontsert =)
Jõudsime natuke peale 7 Brroklyn´isse kohale ning otsustasime enne halli sisenemist ühed joogid teha. Ostsime Applebee´st endale ühed kokteilid ja läksime oma saali sissepääsu otsima.



Kontsert toimus Barcklay´s Center´is. Google´st uurisin, et see mahutab kontserditel 19 000 inimest. Metsik.
Kui oma istetele kohale jõudsime, oli laval just soojendusesineja. Ei teagi, mis nimi oli aga see väga tähtsust omagi. Lõpuks peale pikka ootamist astus 9:30 lavale väike BRUNO MARS. Super artist. Ja täiega mõnus kotsert. Terve saali täis inimesi seisi püsti, tantsis ja plaksutas ning loomulikult laulis täiesti kõrist kaasa. Brunol ja kogu tema pändil olid seljas punased ülikonnad ja leopardi mustriga pluusid. Urrrr-urrr.





Peale kontserti oli natuke raskusi metroole saamisega, sest enamus sellest rahvamassist suundus metroo peale. Saime aga kohe õige rongi peale ning kuna õhtu oli veel noor, otsustasime minna Empire Hotel Rooftop´ile klubisse. Olin varem juba ühe promootoriga rääkinud, et saame temaga sinna sisse aga kohale jõudes selgus, et liftidega on mingi probleem ja peame järjekorras seisma. Meie ees olevad tüübid ei saanudki klubisse sisse, sest turvad ütlesdi, et nad pole piisavalt korralikult riietunud. Ma hakkasin ka siis kartma, et äkki ei lasta sisse, sest mul olid seljas lühikesed püksid, top ja sandaalid aga meil polnud mingit probleemi. Klubi ise oli aga suhn nõme: väga väike ja palju rahvast. Põrand oli kaetud alkoholiga ja inimesed olid väga väga purjus. Ainuke hea si oli tasuta joogid ja muusika. Tantsisime ka natuke aga tahtsime ikka viimase rongiga koju minna ja seega lahkusime juba kell 1. Ühel eidel õnnestus mulle oma kontsaga varbale astuda. Kurat kui valus. Ma loodan, et mul küüs varsti maha ei tule.
Kuna aega rongini veel oli, otsustasime rongijaama jalutada. Tegime Times Square´l peatuse mõneks fotoks ja siis Grand Central´i poole kõndima hakates avastasime, et meil on vaid 5 minutit aega. Jooksime mööda 42´st tänavat ja ka läbi rongijaama ning nägime kuidas rong minema sõitis. Olime kurjad ja nüüd ei jäänud muud üle kui, et käisime kiirelt Grand Central´is vetsus, sest rongijaam pandi 5 minuti pärast kinni ja meil polnud õrna aimugi kuhu ööseks minna. Hakkasime siis McDonalds´it otsima, et meil oleks vähemalt kuskil istuda. Lõpuks jõudsime jälle Times Square´le Mäkki =) Istusime seal hommikul poole viieni ja jalutasime tagasi Grand Central´isse. Jaama uste ees magasid igasugustes huvitavates poosides purjus noored. Lisaks nägime kuidas üks mees auto alla jäi aga peale perseli kapotil maandumist kõnduis tüüp omal jalal minema ming auto tõmbas üldse uttu. Lõpuks tehti uksed 5:20 lahti ja saime rongile istuma minna. Rong väljus 5:35.

Columbus Circle


Öisel Times Square´l

No comments:

Post a Comment