Friday, July 12, 2013

9. juuli

Täpselt aasta tagasi asusin Tallinna Lennujaamast USA poole teele. Uskumatu kui kiirelt aeg lendab.
Ma pole vist kunagi terve aasta järjest midagi nii järjepidevat teinud kui on selle blogi pidamine. Kahjuks vajub lõpp natuke käest ära...
Täna ehk siis teisipäeval viisin poisid jälle lahtikaga kooli ning pärast seda suundusime Linn´iga Costco´sse. Jälle me ei mäletanud, et see alles kell 10 avatakse ja seega tegime aega parajaks TjMaxx´is. Tänu Linn´ile möödus mu ostlemine Costco´s palju ladusamalt. Saime kiirelt hakkama. Kahjuks polnud me oma autos enam nii lahedad kui tagasi sõitsime, sest pidime majapidamissalfade rullid tagaistmele panema.
Selle tsipakese, mis Linn´ile veel pausist järel oli, kasutasime jäätise söömisele. Viskasin Linn´i tema poisi laagri juurde ning tõin nad mõlemad tagasi koju ka. Poiss oli selles autos sõitmise üle ikka väga õnnelik.
Koju tulles tegin väikse uinaku enne väiksemale poisile järele minemist. Käisin tal järel suure autoga, sest läksime uue maja jaoks poest plaate ära tooma. Viisimegi siis plaadid uude majja ja ütlasi korjasime nende mänguasjad majast kokku. Õnneks aitasid töölised mul plaate autosse ja sealt maha laadida =)
Lõpuks saime ka suurema poisi laagrist kätte ning tulime koju play date´i ootama. Täna tuli meile jälle Vanessa oma lastega külla. Tahtsime algul et nad väljas vees hullaks aga vihma hakkas sadama. Mu poisid olid väga üllatunud kui ma neil õue lasin minna. Kuigi selle asemel, et niisama ringi joosta, hüppasid nemad hoopis oma imepisikeses välibasseinis ringi.
Peale tööd tahtsin kinno minna aga hostema tahtis oma uude majja minna. Kuna film algas alles 9:30, siis õnneks jõudsime kokkuleppele, et ta tuleb enne 9 tagasi. Algselt plaanisin natukeseks Scarsdale´i poodidesse minna aga see plaan luhtus taaskord. Lõpuks kui ema saabus, kimasin ruttu Linn´ile järgi ning sealt edasi Scarsdale´i Annikale järgi. Annika juurde jõudes võtsime katuse ka maha ja olime veel lahedamad =)
Õnneks jõudsime kinno õigeks ajaks ning käisime vaatamas Johnny Depp´i uut filmi "The lone ranger". Kõige absurdsem film üldse.

No comments:

Post a Comment