Friday, July 19, 2013

15.-17. juuli

Esmaspäeval tegin kõike veel ise ning Melanie vaatas pealt. Pausi aja veetsime kodus Skype´s ja pärastlõunal käisime poistega Larchmont´i rannas. Saime randa sisse koos ühe vanaemaga kellega kunagi varem ka pargis play date´l käisin. See rand oli jube väike ja räpane, kuigi kuulub eriliste rikkurite rajooni. Vaene Melanie oli eilsest juba nii põlenud ja nüüd kärssas täna ka veel juurde. Käisin esimest korda ka meres ujumas. Isegi vesi oli kuidagi mudane ja ei pasitnud üldse läbi. Vanaema oli ka üks hull mutt. Unustas teine oma ujumisriided maha ja käis siis riietega vees, sest kuumus oli tappev. Siin on ikka üle 30 kraadi sooja.

Teisipäeval pausi ajal käisime Melanie´le Social Security numbrit tegemas, millele kulus 2 tundi. Täna olin mina tööajal pealtvaataja rollis. Lõunal tuli Vanessa meie juurde playdate´le. Jätsin nad Melanie´ga omavahele, sest mõlemad ju prantslased. Peale suuremal poisil järel käimist saatsin Melanie poistega Harbor Parki ja tulin ise koju tagasi. Hiljem vaatasin kuidas Melanie poisse vannitas.
Õhtul läksime Scarsdale´i Hiina toitu sööma. Võtsime peale ka Annika ning käisime kosmeetika poes ning Burlington´is.

Kolmapäeval käisime pausi ajal pangakontot tegemas, Costco´st bensiini võtmas ja Stop&Shop´is süüa ostmas. Jätsin ta väiksema poisiga üksi tegelema kui nendega koju tulime ning pärast kolme läksime play date´le ühe ema juurde, kellega kohtusin Tae Kwon Do´s. Poisid hullasid vees ning meie lugesime ajakirju ning jõime jääkohvi/-teed.
Peale tööd käisin Linn´iga White Plains´is mõnes poes. Kuumus on siin ikka jube. Isegi õhtul pimedas on ikka veel jubedalt palav.

Hetkel on meel küll väga rõõmus. Näen et poisid võtavad tasapikku Melanie omaks ja koju minek ei saagi vast nii raske olema. Olen õnnelik, et koju saan tulla.
Hetkel on mul täielik puhkuse mode sees. Tunnen nagu lihtsalt chillin siin terve päeva =)

No comments:

Post a Comment